De business case voor neurodiversiteit

In 2 minuten uitgelegd waarom je als organisatie zou inzetten op neurodiversiteit: omdat het je organisatie verrijkt door meer medewerkers, meer innovatie, meer flexibiliteit en meer veerkracht.

Wist je trouwens dat we hier heel binnenkort een webinar over aanbieden?  Hier vind je er alle informatie over!

Meer blogs

Rechtvaardig of zorgzaam, wat is ethischer?

Wat vind jij belangrijker als je een beslissing neemt in een moeilijke kwestie?  Dat je "recht spreekt", of dat je zorgzaam omgaat met alle partijen? Twee heel verschillende manieren van kijken naar conflict In het eerste geval probeer je abstractie te maken van de...

Lees meer

Motivatie door veiligheid

Wat heeft motivatie te maken met psychologische veiligheid?  Meer dan je zou denken.  We weten dat motivatie 3 elementen nodig heeft: autonomie, verbinding en competentie.  Allemaal worden ze versterkt in een veilige omgeving. Psychologische veiligheid werkt namelijk...

Lees meer