KMO Scan

Home » Onze diensten » KMO Scan

Uw zaak draait, en draait goed.  Zo goed, zelfs, dat er weinig tijd is om stil te staan bij wat de kern van het succes is, en bij wat er beter zou kunnen.  Toch weet u dat zo’n reflectiemoment nuttig zou zijn.

Misschien kunnen wij u helpen?

Wij komen langs op het moment dat voor u past, en voeren verschillende gesprekken met directie en sleutelmedewerkers.  Op basis daarvan krijgt u een op maat gemaakte analyse die de huidige situatie beschrijft en enkele toekomstpistes benoemt op vlak van bedrijfscontext, -ontwikkeling, -proces en -cultuur.  Vervolgens werken we samen met u een bruikbaar stappenplan uit.  Voor dit hele traject werken we met één vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

En daarna?

Wenst u daarna ondersteuning bij de uitvoering van dat plan, dan kan dat ook.  Of het nu is om een specifieke analyse verder uit te werken, om één of meerdere directieleden te coachen in hun ontwikkeling, of om als klankbord te functioneren wanneer u daar nood aan heeft: we maken duidelijke afspraken en houden ons daaraan.

Meer weten?

De KMO Scan kan zowel door Chris als door Muriel worden uitgevoerd.  Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak!

“Muriel kan heel goed de situatie analyseren, en veel informatie uit weinig woorden halen.  De workshop die we deden gaf weer nieuwe inzichten.”

Kristien, Zaakvoerder