Groeien vanuit jouw verschil

Home » Professionals

Jij bent anders.  Ik ben anders.  Hij is anders, zij ook.  En dat is niet gewoon ok, dat is zoals het hoort.  Het is door het anders-zijn dat we samen zoveel bereiken.  En toch…. voel je de druk om “normaal” te doen, om te zijn “zoals de rest”.  Maar dat kost energie – jouw energie.  Wat als je die energie zou inzetten om te worden wie je bent?  Om voor jezelf en anderen grenzen aan te geven waardoor je nóg meer kan bijdragen aan het geheel?  Jouw verschil is wat jou uniek maakt.  Het is wat jou de moeite maakt voor al die mensen om je heen.  En het is wat jou onmisbaar maakt.  Tijd om dat verschil alle ruimte te geven en te groeien in wie jij al bent – want de wereld heeft jou nodig.  Echt.

Als alles harder binnenkomt…

Hoogsensitieve professionals verwerken meer prikkels. Soms een valkuil, maar met de juiste ondersteuning wordt dat hoogsensitiviteit een kracht.

Schrijf je eigen handleiding!

Ontdek wat jou drijft en wat jij nodig hebt om je beste zelf te zijn in je professionele en persoonlijke omgeving.

Hoe intens leef jij?

Zintuigen op scherp? Altijd denken? Stilzitten lukt niet? Overal mogelijkheden? Of gaan gevoelens soms op de loop? Doe de test en leer jezelf nog beter kennen!