Ben jij iemand die altijd denkt? Staan jouw zintuigen op scherp? Is stilzitten onmogelijk voor jou? Zie je overal mogelijkheden? Of gaan je gevoelens soms met jou op de loop?

Deze test helpt je begrijpen hoe intens jij in het leven staat, zodat je jezelf optimaal kan ondersteunen.  Misschien geef je jezelf de ruimte om wat vaker oordopjes of een zonnebril te gebruiken.  Of besef je dat tijd maken voor beweging voor jou noodzakelijk is.  Misschien leer je je creativiteit bewust inzetten, of ga je constructiever om met gepieker door beter te begrijpen hoe je hoofd werkt?

Leer jezelf beter kennen met deze test.  Invullen duurt tussen de 5 en de 10 minuutjes.

Deze test is gebaseerd op het werk van Kazmier Dabrowski, die in de tweede helft van de twintigste eeuw veel gewerkt heeft rond intensiteiten (“overexcitabilities”).  Zijn werk is niet bepaald vrijetijdslectuur, maar het is wel wetenschappelijk onderbouwd, en wordt de laatste jaren ook steeds meer gepopulariseerd, dus je vindt er zeker meer informatie over als je dat wilt.  Zo zijn De Kus van Dabrowski (Chris Van Camp), of Leven met Intensiteit (Susan Daniels) absolute aanraders.