Waardevol en kosteloos

Verspreid over onze site vind je allerlei mogelijkheden om helemaal gratis aan de slag te gaan met neurodiversiteit.  Omdat niet iedereen tijd en zin heeft in een schattentocht, verzamelen we de belangrijkste zaken ook in een overzichtelijk lijstje.  Alvast veel succes ermee!

Online kennismakingsgesprek

Soms is het moeilijk om door de bomen het bos te zien.  Wil je kennismaken, of een specifieke vraag voorleggen?  Dat kan natuurlijk.  Plan hier heel eenvoudig een half uurtje online overleg in met Muriel.

Brochure & Checklist

Benieuwd wat Mindflow kan betekenen voor jouw organisatie?  Vraag hier jouw brochure aan, en ontvang in één moeite de gratis checklist die jou helpt om vanaf vandaag je team nog beter te laten presteren.

Tips, tricks & tools in je brievenbus

(Bijna) elke maand een nieuw selectie van onze beste tips, tricks & tools?  Schrijf je hier in!  Of lees hieronder wat we de afgelopen maanden verstuurd hebben:

 

Neurodiversiteit: relevant voor jouw team?

Vraag jij je af of neurodiversiteit wel een prioriteit moet zijn voor jouw team?  Goede vraag, want dat moet het echt niet voor elk team zijn.  Vul onze test in (we stellen 10 vragen), en ontvang een uitgebreid rapport dat beschrijft wat neurodiversiteit is, hoe relevant het (wellicht) is voor jouw team, en hoe sterk jullie er (nu al) mee omgaan!

Veilige teams: bronnenlijst

We schrijven en praten veel over psychologische veiligheid in teams, en over t hefboomeffect dat die veiligheid heeft in een neurodiverse context.  Wil je op zoek naar de grondslagen van de theorie, naar de resultaten van het onderzoek dat hierrond gevoerd is, of naar de inzichten die er in de management literatuur bestaan rond psychologische veiligheid?  Dat kan hier.