Voor mensen met iets extra

Voor organisaties die méér willen

Voor mensen met iets extra

Je bent anders: dat voel je, dat weet je. Misschien heb je een etiket – graag of niet. Misschien herken je jezelf als hoogbegaafd, al dan niet in combinatie met autisme, ad(h)d of een leerstoornis. Of hoor jij bij die 15-20% van de bevolking die hoogsensitief is.

In elk geval: je weet dat je anders bent, en je bent er klaar voor om jezelf te leren kennen, om te ontdekken hoe je jezelf kan ondersteunen, en hoe je je leven kan leiden zonder jezelf uit te putten.

Mentoring

Heb je een helpende hand nodig, iemand die je toont wat je eigenlijk al weet en die je verder helpt als je even vast komt te zitten?

In onze 1-1 mentoring bieden we je dat klankbord.  We gaan samen op zoek naar wat jou zo bijzonder maakt. Je komt te weten waarom sommige situaties misschien lastiger zijn voor jou dan voor je collega’s, en hoe je voor jezelf kan zorgen. Stap voor stap bekijken we hoe je kleine veranderingen kan doorvoeren die een groot verschil maken, we onderzoeken wat jou zou kunnen helpen, en we vieren jouw succes.

Op jouw maat, en op jouw tempo.

Workshops

Blijven leren, blijven groeien, je blijven ontwikkelen als mens, zodat je kan worden wie je bent: dat is kostbaar en essentieel, maar niet altijd gemakkelijk.  Je hebt er tijd voor nodig en mentale ruimte, maar ook de juiste coach met de juiste aanpak.

Daarom bieden wij ook online workshops aan, waarbij we dieper inzoomen op één onderwerp.  Online, dus makkelijker in te plannen in je drukke agenda.  En beperkt tot één onderwerp, zodat je het ook mentaal makkelijker ingepast krijgt.  Bovendien de ideale manier om af te toetsen of Mindflow voor jou de juiste partner kan zijn.

Zo leer jij jezelf stap voor stap beter kennen, en ontwikkel je je steeds verder op die punten die voor jou belangrijk zijn.

Online Cursus

Je hebt het gevoel dat er niets meer bij kan, en je wil zo graag opnieuw vol energie in het leven staan. Je wordt overspoeld door prikkels en emoties, en bent op zoek naar rust in je lijf en in je hoofd. Je bent graag onder vrienden, maar hoe kan je ervoor zorgen dat je daarna niet dagenlang moet recupereren? Je gaat er soms los over, en bent op zoek naar je eigen grenzen.

Om lief te zijn voor jezelf, moet je weten wat je nodig hebt.  Hoe beter jij weet hoe jij in elkaar zit, hoe beter jij voor jezelf kan zorgen.  Voel je terug goed in je vel, ervaar opnieuw rust en energie.  Ontdek op je eigen manier en op je eigen tempo hoe jouw eigenheid, jouw superkracht kan worden!

Heb je een vraag?
Boek je graag een kennismakingsgeprek in?

Voor organisaties die méér willen

Meer dan 20% van de bevolking is op één of andere manier neurodivergent: ze ervaren de wereld anders dan de meeste andere mensen. In een standaard werkomgeving kunnen zij daardoor hun talenten niet ten volle ontplooien, ondanks alle moeite die ze doen. Dat is jammer voor henzelf, maar het betekent ook dat 20% van het menselijk kapitaal in de organisatie niet rendeert. Dat gemiste potentieel zien we niet, maar stel je voor hoeveel meer creativiteit en innovatie er mogelijk zou zijn als we dat wel ten volle zouden benutten! Bovendien kunnen we met kleine aanpassingen heel wat demotivatie en uitval vermijden.

Wist je trouwens ook dat die mensen die “anders” zijn, vaak aantoonbaar sterker zijn in zaken als creativiteit, foutloos werken, rationele beslissingen nemen, of ondernemerschap?  Dat zijn talenten die waarschijnlijk ook in jouw organisatie gewaardeerd worden, of niet?

Daarom helpen wij organisaties bij het creëren van een omgeving waarin iedereen tot zijn recht komt. Een omgeving waarin iedereen zich beter voelt, en dus minder uitval en meer motivatie. Teams die constructief samenwerken, zodat ze betere resultaten behalen. Meer creativiteit, meer innovatie en meer flexibiliteit. Zeker in de onzekere, complexe context waarin organisaties moeten functioneren, is dat van een onschatbare meerwaarde.

De weg naar een gezonde en flexibele werkomgeving verloopt anders voor elke organisatie.  Logisch, want elke organisatie heeft haar eigen geschiedenis en context die hier een rol in spelen.  Daarom ondersteunen wij organisaties op 3 verschillende manieren:

Mentoring

Zie je een medewerker die dreigt vast te lopen in de organisatie, ondanks zijn/haar potentieel?

We werken heel gericht en volledig op maat, zodat je medewerker snel leert zijn of haar eigenheid in te zetten als een unieke kracht, voor zichzelf én voor het team.

Bewustwording

Wil jouw organisatie onderzoeken wat dit allemaal kan betekenen in een professionele omgeving?

Geef ons enkele uren van jullie tijd, en wij gidsen jullie door de wondere wereld van de neurodiversiteit. Wat is het?  Welke kansen (en risico’s) houdt het in? Hoe kan je ermee omgaan?

Trajectbegeleiding

Medewerkers (gezond) houden, hen motiveren, hun creativiteit aanspreken: daar wil jouw organisatie voor gaan.  Maar hoe?

Doorheen een uitgekiend traject pakken we samen met jullie de meest essentiële aspecten aan, zodat de organisatie een veilige en uitdagende omgeving biedt aan al haar medewerkers.