Waarom kiezen voor een online training of een e-book?

Soms heb je geen zin in gedoe, wil je niet je plaats zoeken in een groep, en voel je geen nood aan diepgravende gesprekken.

Dan zijn er onze e-books en online opleidingen: jezelf beter leren kennen op eigen tempo, in je eigen omgeving, volgens je eigen noden.  Zit je in een flow, dan pak je door. Heb je nood aan rust en ruimte, dan werk je even wat minder intensief. Je gaat in alle veiligheid door je eigen proces, zonder te (moeten) delen met anderen wat dat met je doet. En waar nodig, voorzien we coaching, zodat je er zeker van mag zijn dat je echt resultaten boekt.

Jij bepaalt wat je leert, wanneer je daar tijd voor maakt, en hoe je groeit.

Een online traject op jouw maat

 

 

Intens Leven

Hoor jij regelmatig dat je “té” bent?  Te veel in je hoofd, te rationeel, te emotioneel, te gevoelig, te energiek, te angstig, teveel verbeelding?  Nieuwtje: dat ben je niet.  Je leeft wellicht met meer intensiteit dan de meeste andere mensen, en dat heeft zo z’n voor- en nadelen.  Ons e-book “Intens Leven” beschrijft 5 aspecten van die intensiteit, en geeft je tips om de schaduwkant te begrenzen zodat je volop kan genieten van de zonnekant, want die is er óók! En omdat het een e-book is, kan je er binnen enkele minuten al aan beginnen! Kijk hier verder.

Coming soon

Wil je je eigen handleiding schrijven, of wil je meer weten over hoe jij omgaat met zintuiglijke prikkeling?  Wil je leren omgaan met jouw hoogbegaafdheid op het werk, of met de intensiteit die je doorheen je leven ervaart?  Of heb je autisme en wil je je weerbaarheid verhogen?  De opleidingen zijn volop in ontwikkeling.  Wil je de start niet missen?  Schrijf je dan snel in op onze maandelijkse “tips, tricks & tools”, want daarin kondigen we elke nieuwe opleiding (en workshop) aan!

Praktisch

Nood aan meer uitleg bij de verschillende opties?  Plan een kennismakingsgesprek in onze agenda, en we helpen jou het bos te zien door de bomen.

Weet je welke opleiding je wilt volgen?  En ben je er helemaal klaar voor?  Dan kan je online inschrijven en onmiddellijk starten.  

Meer weten?

Jouw vragen zijn vanzelfsprekend welkom. 
Stuur ons een berichtje, en we nemen gauw contact op om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen!